Radnici se vratili u "Fijat"

Bez autora
Apr 12 2010

Jedan broj radnika koji je kompaniju "Fijat automobili Srbija" napustio zbog zdravstvenih problema i nemogućnosti da ispune normu, danas se vratio na posao. Reč je o proizvodnim radnicima u pogonu Montaže. Svi ostali će tokom sedmice biti vraćeni na svoja radna mesta. Menadžment italijanske kompanije odlučio je da sa 42 metalaca potpiše nove ugovore o radu i da mogu da se vrate na ista radna mesta i pod istim uslovima koji su važili ranije. Sa Ministarstvom ekonomije dogovoreno je da 18 radnika, koji zbog zdravstvenih problema ne mogu da se vrate u italijansku fabriku, budu zbrinuti uz odgovarajući socijalni program. Kompanija "Fijat automobili Srbija" nastavila je 6. aprila proizvodnju punta, koja je bila prekinuta 24. marta zbog izmeštanja delova montažih linija. U protekle dve sedmice završeni su svi planirani radovi, pa je proizvodnja startovala punim kapacitetom od 120 vozila dnevno.

Radnici se vratili u "Fijat"Radnici iz proizvodnog pogona Montaže koji su napustili kompaniju "Fijat automobili Srbija", vratili se na posao. Ostali radnici će tokom sedmice biti vraćeni na svoja radna mesta.

Jedan broj radnika koji je kompaniju "Fijat automobili Srbija" napustio zbog zdravstvenih problema i nemogućnosti da ispune normu, danas se vratio na posao, potvrđeno je Radio-televiziji Srbije u Sindikatu fabrike.

Reč je o proizvodnim radnicima u pogonu Montaže. Svi ostali će tokom sedmice biti vraćeni na svoja radna mesta.

Menadžment italijanske kompanije odlučio je da sa 42 metalaca potpiše nove ugovore o radu i da mogu da se vrate na ista radna mesta i pod istim uslovima koji su važili ranije.

Sa Ministarstvom ekonomije dogovoreno je da 18 radnika, koji zbog zdravstvenih problema ne mogu da se vrate u italijansku fabriku, budu zbrinuti uz odgovarajući socijalni program.

Kompanija "Fijat automobili Srbija" nastavila je 6. aprila proizvodnju punta, koja je bila prekinuta 24. marta zbog izmeštanja delova montažih linija. U protekle dve sedmice završeni su svi planirani radovi, pa je proizvodnja startovala punim kapacitetom od 120 vozila dnevno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik